Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ροδιά Βαλκάνου

ΠΕΤΑ ΤΟ! Επεισόδιο 0: Το τρέιλερ

Καλώς ήρθατε στο ΠΕΤΑ ΤΟ!, ένα πόντκαστ για την οργάνωση, το συμμάζεμα, την τάξη και το επιλεγόμενο adulting.

Εγώ είμαι η Ροδιά και σ’ αυτήν την εκπομπή θα προσπαθήσω να μοιραστώ μαζί σας συμβουλές, προτάσεις και ιδέες ώστε να γίνει η καθημερινή σας ζωή ευκολότερη.

Θα εξερευνήσουμε τα προβλήματα της εργασίας στο σπίτι, θα συζητήσουμε το γιατί το πάτωμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αποθηκευτικός χώρος, θα δούμε πώς να φτιάξουμε αρχεία παρακολούθησης των οικονομικών μας και πολλά πολλά άλλα.

Η εκπομπή απευθύνεται σε… χμ, όλους! Είτε είσαι κλεισμένος στο σπίτι και παλεύεις να βγάλεις δουλειά σ’ έναν χώρο γεμάτο κουτιά από πίτσες, είτε είσαι νέα ελεύθερη επαγγελματίας και προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τη δαιδαλώδη γραφειοκρατεία, είτε είσαι επιχειρηματίας που προσπαθεί να κάνει τα επόμενα βήματα στην οργάνωση της εταιρείας της… αυτή η εκπομπή έχει κάτι για σένα.

Θα βρισκόμαστε κάθε Σάββατο και, για πέντε λεπτά τη φορά, θ’ αναλύουμε ένα ζήτημα.

Και, σας ακούω ήδη να ρωτάτε, γιατί να ακούσω εσένα βρε Ροδιά; Πρώτον, γιατί η οργάνωση είναι στο DNA μου, γιατί είμαι μανιακή με τη βελτιστοποίηση και γιατί, εδώ και 20 περίπου χρόνια, η δουλειά μου είναι να δίνω ιδανικές και εύκολες λύσεις σε πολλές και διαφορετικές επιχειρήσεις. Δεύτερον, μια δοκιμή δεν βλάπτει, σου παίρνει παραπάνω από 5 λεπτά να χαζέψεις άσχετα μιμζ, γιατί να μην μαθαίνεις και κάτι ταυτόχρονα;

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας μέσω email ή ως μηνύματα στο facebook και στο instagram (θα βρείτε link στην περιγραφή της εκπομπής) και θα κάνω ό,τι μπορώ για να απαντήσω και να δώσω λύσεις στα προβλήματά σας.

Ανασκουμπωθείτε και ετοιμαστείτε: έρχεται το ΠΕΤΑ ΤΟ!