Επικοινωνία

Πείτε μας το πρόβλημά σας

Θέλουμε να μάθουμε τι σας απασχολεί! Κανένα πρόβλημα δεν είναι πολύ μικρό για να πάρει μια λύση που θα σας ηρεμήσει. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ιδέα, επικοινωνήστε στο email info@rodiavalkanou.com ή δώστε μας βασικές πληροφορίας συμπληρώνοντας τη φόρμα μας.

Είπαν για εμάς

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να επικοινωνήσω για προσωπικές υπηρεσίες οργάνωσης;
Φυσικά! Στη σελίδα “Υπηρεσίες” μπορείτε να βρείτε σειρά υπηρεσιών που απευθύνονται σε άτομα, για την υποστήριξη και ανάπτυξη υγιειών συνηθειών και πρακτικών για την καθημερινότητα, και πολλά άλλα.

Παρέχετε απομακρυσμένες υπηρεσίες;
Στην εποχή της πανδημίας, έχουμε μάθει να λειτουργούμε άριστα εξ αποστάσεως, χωρίς να χάνεται η ουσία από τη μεταξύ μας επικοινωνία και χωρίς να μειώνεται η απόδοση των υπηρεσιών μας. Οι αρχικές συναντήσεις, το follow up και η παρακολούθηση / συνεδρίες γίνονται με ψηφιακό τρόπο για την ασφάλεια και τη διευκόλυνση όλων, καθώς και για την εξυπηρέτηση πελατών που βρίσκονται σε άλλες πόλεις ή χώρες!

Πώς μπορώ να κάνω την πληρωμή μου;
Η πληρωμή γίνεται μετά την έκδοση του νόμιμου παραστατικού και μπορεί να ολοκληρωθεί με τραπεζικό έμβασμα.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία της οργάνωσης;
Εξαρτάται από τις ανάγκες κάθε ατόμου, επιχείρησης ή έργου, καθώς και από τις υπηρεσίες που τελικά θα επιλεχθούν. Στην έναρξη της συνεργασίας μας, μετά την αρχική εκτίμηση / μελέτη, θα σας δοθεί συγκεκριμένο πλάνο βημάτων ολοκλήρωσης των παραδοτέων μαζί με το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα πραγματοποιηθούν.