Η Ροδιά

Ποια, πού, πώς, πότε, γιατί;

Στο πολύχρονο επαγγελματικό της παρελθόν, έχει ταξιδέψει στα νησιά της κειμενογράφησης και τις ατόλες της επιμέλειας και μετάφρασης, έχει ρίξει άγκυρα στο λιμάνι του management, έχει περιπλεύσει τα ακρωτήρια της διοίκησης προσωπικού και της οικονομικής διαχείρισης κι έχει διασχίσει τον ωκεανό του social media strategy.

Η Ροδιά έχει περάσει όλην της την επαγγελματική σταδιοδρομία φέρνοντας ήρεμες λύσεις σε πολλών τύπων εταιρείες. Η αγάπη της για την οργάνωση έγινε προφανής πολύ νωρίς και ήταν πάντοτε στον πυρήνα κάθε της δράσης.

Η δραστηριότητά της πλέον καλύπτει όλους τους τομείς της συμβουλευτικής (μελέτες στρατηγικής και οράματος, αναγνώριση στόχων), της οργάνωσης (διαχείριση προσωπικού, παρακολούθηση οικονομικών στοιχείων) και των δημιουργικών -ψηφιακών και μη- μέσων (ψηφιακό marketing, ανάπτυξη πρωτογενούς υλικού, διαχείριση social media accounts).

Η συνέπεια και η ψύχραιμη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος, μαζί με την ευφάνταστη προσαρμογή νέων τεχνολογικών λύσεων είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε της συνεργασίας.